Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Hej Förnamn

Nu går vi definitivt mot ljusare tider! Små tecken som den där envisa solstrimman som letar sin in bakom rullgardinen tidigt på morgonen, att luften plötsligt är varmare och liksom lättare att andas, att krokusarna, som nyss försiktigt tittade upp i rabatten, nästa dag är uppätna av rådjuren – allt är säkra vårtecken!  Det är nu det blir så oemotståndligt att ta med en ullpläd från Klippan Yllefabrik och en Contigomugg med kaffe och leta upp ett soligt hörn i lä utomhus. Att sitta och bläddra i en inrednings- eller trädgårdstidning och låta sig uppfyllas av nyheter, vårfärger och trädgårdsdrömmar... Du bär enkelt med dig allt ut i din egen korgväska från Hinza, finns nu i fler fina vårfärger.

Vi kan stolt presentare att vi numera har accessoarer från The Moshi i våra butiker. Snygga armband, mjuka härliga scarfsar, väskor mm i ett personligt och färglatt urval sätter lite extra lyx till vårens outfit.

Ljusslingorna Iris Lights fortsätter att vara en storsäljare i våra butiker och finns nu i tre nya färgkombinationer. Från den 1 mars kommer vi att justera priset till det som gäller för år 2014 som är 279kr. Passa på att handla till 2013 års pris 259kr, sista dagen idag..

Om bara några dagar öppnar vi vår nya butik i Kolmården. Den heter Vågskvalp Inredning (den ligger faktiskt så nära Bråviken att vi kan höra vågorna skvalpa..) och är nu välfylld med fina saker från alla våra varumärken. Vi är väldigt stolta och lite spända för intresset är riktigt stort. Öppettider finns i rutan Kundtjänst på webbutikens startsida.

Som ni kanske har märkt så har vi även uppdaterat webbutikens förstasida. BlåSkänken.se finns förstås kvar men vi har valt att lyfta fram varumärkena för butikerna Blå Skänken och Vågskvalp Inredning, som ju webbutiken utgår ifrån.

Ha en underbar helg!

Hälsningar

Lena & Sofi

Produkter

Handla

Information