Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Hej,

Tänk vad tiden springer iväg. Ute är det fortfarande vinter men i butiken strömmar vårtecknen in. Ljusstaken Freja från prisbelönta Men at Work är rena vitamininjektionen med sina pigga färger och de härliga solstolarna från danska Cozy Room får oss att längta till sommaren…

För alla er som är förtjusta i Kjell Hobjers tavlor kan vi lova att det kommer in fler! Han är upptagen med att förbereda sin utställning men har lovat att ändå hinna med att måla till Blå Skänkens kunder.

Ett annat säkert vårtecken är att plantskolorna fylls av pelargon- och fuchsiasticklingar i alla möjliga färger. För dig som tar egna sticklingar kan vi varmt rekommendera Sticklingkulan, formgiven av Ingegerd Råman, du kan ha den som den är eller tillsammans med vasen Olympia. Varför inte ge bort en Sticklingkula med en stickling av favoritpelargonen till någon du tycker om i vår?

Under tiden sticklingen får rötter och gör sig redo för utelivet får vi skämma bort oss själva med lite sköna kroppsprodukter. Torr vinterhud behöver extra omsorg. Vad sägs om tvål med avokadoolja, duschcrème med citron och honung eller en skön hudlotion med doft av granatäpple? Allt från engelska Crabtree & Evelyn.

Välkommen in!

Hälsningar Lena & Sofi

 

Produkter

Handla

Information