Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hej Förnamn,

Det är en vecka kvar till första advent och en av årets mest kreativa och roligt inredningstider är här. Det är nu som det är roligt och lustfyllt att inreda hemma. Jag brukar inte kunna låta bli att fylla varje ledig glasburk och kruka med hyacinter nedtryckta i lite mossa. På vägen hem från butiken passerar jag de där irriterande frösådderna av tall vid trädgårdsgången, drar upp en med rötterna och sätter i en vacker glasvas och vips har vi fått julstämning på hallbyrån. Butikerna är redan fyllda av både amaryllis och hyacinter och det märks att vi är många som dras till dessa fantastiska lökväxter. På mannens syrliga kommentar angående alla amaryllisar hemma i fönstren - "det väl ändå är liiite tidigt för amaryllis en och en halv månad kvar till julafton" svarar jag glatt att de är vita så tanken är att de ska blomma till första advent...  När de växer sig för långa sticker jag bara ner ett elegant amaryllisstöd, som även är en fin dekoration.

Ställ fram en bricka på bänken med glöggmuggar, en vacker flaska glögg och en skål med pepparkakor. Samla ihop alla udda ljusstakar du hittar på samma ställe och sätt i långa fina rustikljus. Oerhört effektfullt och stämningsfullt. Denna vecka ser vi allt fler adventsstjärnor och adventsljusstakar tändas i fönstren, åååå vad vi längtar efter ljuset nu så det är inte konstigt att vi tänder dem redan i veckan före första söndagen i advent. Det är ju så vackert!! Vi tröttnar aldrig på den belönade moderna klassikern adventsljusstaken Julius av Jerker Andersson. Det gör uppenbarligen inte andra heller med tanke på hur många vi säljer i butikerna och på webben varje år i november och december... 

En annan modern designklassiker är Stumpastaken från Born in Sweden. Nu finns modellen Long med fyra ljus i en svart variant., den svarta finns även i modellen Small. Vi gillar verkligen tanken på att återbruka aluminium som finns i burkar m.m. samt att den är helt eldfast vilket minskar risken för brand, omtanke om både miljö och människa samtidigt som den är väldigt fin. 

Vi har fyllt butikerna med massor av fin julsinspiration så varmt välkommen in! 

Blå Skänken i Karlskrona kommer att ha öppet vardagar tis- fre kl. 11.00 - 18.00 under hela december, med lunchstängt mellan kl 13.30 - 14.30. Lördagar som vanligt kl. 11.00 - 15.00. Självklart kommer vi ha traditionsenlig skyltsöndag första advent, den 3 december kl 12.00 - 16.00, då vi bjuder på glögg & pepparkakor samt massor av fina julklappstips. Hos oss kan du hämta ett julstämpelkort och vara med i tävlingen om presentkort Karlskrona City. Glöm inte visa upp ditt kort när du handlar hos oss!! 

Vågskvalp Inredning i Kolmården har öppet som vanligt ons - fre  kl 12.00 - 18.00 men ändrade öppettider lördagar kl. 11.00 - 16.00 under december. 

Torsdagen den 14 december är det dags för julklappskväll och då har vi extra öppet till kl 20.00 i båda butikerna. I år är det ingen föranmälan, extra fina julklappserbjudande och riktigt trevlig stämning utlovas. Så skriv upp den 14 december i almanackan!! 

Önskar dig en vacker advent och hoppas att vi ses i någon av våra butiker! 

Hälsningar Sofi med personal 

 

Produkter

Handla

Information